Våra anläggningar

 

LA QUINTA WIT OK (2)

Vattenträning på Aldea Health Resort

Vattenträning på Aldea Health Resort

Aldea la Quinta Health Resort

Vår nya anläggning Aldea La Quinta är belägen på den spanska solkusten i Andalusien. Anläggningen ligger omgiven av en mycket vacker trädgård med stor utomhuspool. Här finns det gott om träningsmöjligheter men också underbara ställen att bara sitta ner och njuta på. Aldea La Quinta är anpassad för personer med funktionshinder vilket gör det lätt att ta sig fram överallt såväl inomhus som utomhus.

Fem kilometer bort ligger en mycket fin strandpromenad som sträcker sig åtskilliga mil längs med kusten Med vår shuttleservice tar man sig enkelt dit för ett dopp i havet eller en promenad.

Aldea La Quinta ligger i utkanten av byn San Pedro Alcántara där det finns caféer, restauranger och affärer. Malaga är den största staden i närheten och det är också där flygplatsen ligger. Malaga når man på 40 minuter med buss.

Broschyr, prislista och anmälningsblankett- Aldea 2017

 


 


reumasol_topp1

Reuma Sol

Reuma Sol ägs av den norska Reumatikerförbundet, och är ett resultat av behovet av en anpassad semester och behandling. Det ligger mellan Valencia och Alicante i staden Alfaz del Pi, bara 3 km från Costa Blancas vackra stränder.

Anläggningens faciliteter och arkitektur har utarbetats i samråd med reumatikerpatienter. Målsättningen är att vara den bästa platsen för människor med reumatism, muskel – och skelettsjukdomar.

Reuma-Sol är anpassad för gäster med funktionsnedsättningar och för rullstolsburna gäster. De som är rullstolsburna erhåller rum antigen i hotelldelen som har hiss eller i lägenheterna på nedre botten.

Läs mer om Reuma-Sol